KARABÜK / MERKEZ - Soğuksu Ortaokulu

Ekm

"MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI" kapsamında okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ufuk KOCATAŞ ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Ali AKTIN danışmanlığında öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program öğrencilerimize sunuldu.

Ekm

Akademik başarıyı artırmak için okulumuzda düzenli olarak yaptığımız deneme sınavlarında ilk 10 a gimryi başaran öğrencilerimizle Eflani Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında Toplum Desteği  Polis ekibi ile Belediye makamını, Belediye bandosunu ve Kızılayı da ziyaret etme şansını bulduk.Öğrencilerimiz bu gezi sırasında eğlenceli etkinliklerle zaman geçirerek;at binme ve ünivesite labratuarında deney yapmayı deneyimlediler. Geziye katılan öğrencilerimizle birlikte bütün öğrencilerimizin artarak başarılarının devamlı olmasını dileriz .