KARABÜK / MERKEZ - Soğuksu Ortaokulu

May

EĞİTİM KENTİ KARABÜK PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ FEN BİLİMLERİ,İNGİLİZCE VE SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİMİZİN REHBERLİĞİNDE VE 6.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMI İLE "SOYUTTAN SOMUTA EĞLENCELİ DERSLER" ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

May

OKULUMUZ 7. VE 8.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMI İLE "23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI" VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ.

May

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ GÜLSÜM YILMAZ KATKILARIYLA 6/B ÖĞRENCİLERİMİZİN "PADLET"UYGULAMASI İLE EĞLENCELİ YAZMA ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Nis

23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Kutlama programının hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Nis

OKULUMUZ DEĞERLER EĞİTİMİ KULÜBÜ TARAFINDAN "SELMLAŞMA VE ÖNEMİ" ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA OKULUMUZ 7/A SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN MUHAMMET MUSTAFA CANÖZ ÖRNEK ÖĞRENCİ OLARAK SEÇİLMİŞTİR.

Nis

OKULUMUZ 5/A SINIFI ÖĞRENCİLERİ İLE GAME TIME (BOARD GEME) ETKİNLİĞİ YPILDI.

Nis

"18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ve ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ" PROGRAMI OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONDA YAPILDI.EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETNMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜRLER

Mrt

25.03.2024 PAZARTESİ OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN KATILIMI İLE İFTAR PROGRAMIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Mrt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI SINAV TARİHLERİ EKTEKİ DOSYADA BİLDİRİLMİŞTİR.

Mrt

Okulumuz 8-B sınıfı öğrencilerinden Emine YILMAZ, Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen Dede Korkut hikâyelerinden hareketle yeni ve özgün bir hikâye yazma yarışmasında il birincisi olmuştur. Öğrencimizi başarısından ötürü tebrik ederiz.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmenleri Hakkı GENÇ ve Ferhat GÜNGÖR tarafından düzenlenen "Okuyorum Öğreniyorum" etkinliği... Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülsüm YILMAZ ve öğrencilerimiz tarfından hazırlanan  "SCHOOL NEWSPAPER WALL" etkinliği... Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülsüm YILMAZ tarafından hazırlanan "MOVE AND LEARN YÜRÜME PARKURU" ile İngilizce dersinde eğlenceli etkinlikler yapılmaktadır. Katkılarından dolayı İngilizce öğretmenimiz Gülsüm YILMAZ' a ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Saniye Coşkun AYRAN' a teşekkür ederiz.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen Bilim Şenliği programı kapsamında Fen Bilimleri öğretmenlerimiz Sevim ÜNAL ve Aylin AKOĞLU yönetiminde öğrencilerimize eğlenceli etkinlikler yaptırıldı. Emeği geçen öğretemlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen bilgi yarışmalarında öğrencilerimiz kıyasıya yarıştı. Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Yarışmalarda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.