KARABÜK / MERKEZ - Soğuksu Ortaokulu

Soğuksu Ortaokulu

Soğuksu Mah. Oğuzlar Cad. No44 Merkez/KARABÜK
Vizyon
Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.
Misyon
Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
2011-2012 eğitim ve öğretim yılında 26 öğrencimiz anadolu liselerine, 1 öğrencimiz fen lisesine, 4 öğrencimiz anadolu öğretmen lisesine yerleşmiştir. 4 öğrencimiz ise DPY kazanmıştır.
Otobüs, minibüs
Merkez